VPS nedir?

2/9/2023 6:39:22 AM
Bir VPS veya sanal özel sunucu, sanallaştırılmış sunucu kaynaklarının bir bulut veya barındırma sağlayıcısı aracılığıyla internet üzerinden bir son kullanıcıya sunulduğu çok kiracılı bir bulut barındırma biçimidir.

Her VPS, bulut veya barındırma sağlayıcısı tarafından işletilen ve birden çok VPS çalıştıran fiziksel bir makineye kurulur. Ancak VPS'LER bir hipervizörü ve temel donanımı paylaşırken, her VPS kendi işletim sistemini (işletim sistemi) ve uygulamalarını çalıştırır ve makinenin kaynaklarının kendi bölümünü (bellek, hesaplama vb.) Ayırır.).

Bir VPS, çok kiracılı paylaşımlı barındırma ve tek kiracılı özel barındırma tarafından sunulanlar arasında bir yerde performans, esneklik ve kontrol seviyeleri sunar. Çok kiracılı VPS düzenlemesinin ‘özel’ olarak adlandırılması mantıksız görünse de - özellikle tek kiracılı seçenekler mevcut olduğunda - ‘VPS' terimi en çok geleneksel barındırma sağlayıcıları tarafından paylaşılan barındırmadan ayırt etmek için kullanılır. bir barındırma modelinin tüm donanım ve yazılım kaynaklarının bulunduğu bir barındırma modeli. fiziksel makine birden çok kullanıcı arasında eşit olarak paylaşılır.


2/9/2023 6:40:41 AM
Ne demek istediğini anlıyorum. Ancak her şey gelecekteki başarı için gerekli bilgi ve fikirlerin edinilmesiyle başladı. Tecrübelerime dayanarak, bir gün vds satın alma kullanmaya karar verdiğimi ve bunun bana ev sahipliği yapma fırsatı verdiğini söylemek isterim. Bu bana hizmetin karlılığını artırmak için hangi önlemlerin alınması gerektiğini anlama fırsatı verdi. Herkes bunun hakkında daha fazla şey bilmeli.


pages: 1

 | 
We use cookies to learn how you use our website and to ensure that you have the best possible experience.
By continuing to use our website, you are accepting the use of cookies. Learn more
   OK